Disclaimer

De website van BSI Bomenservice is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat de aangeboden informatie verouderd of niet meer juist is. BSI Bomenservice is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

© Copyright 2015 BSI Bomenservice. Alle rechten voorbehouden.

Niets uit de teksten of grafische voorstellingen op de website van BSI Bomenservice mag zonder schriftelijke toestemming van BSI Bomenservice worden openbaar gemaakt en/of verveelvoudigd. Deze website bevat links naar websites die door andere partijen dan BSI Bomenservice worden aangeboden. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. BSI Bomenservice heeft geen zeggenschap over deze websites. De organisatie is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

Externe verwijzingen

Voor het linken naar www.jeegsh.biz/projects/bsi is geen toestemming nodig. We stellen het op prijs. Ook mag er vanuit intranetsites naar (onderdelen van) deze site gelinkt worden, op voorwaarde dat u duidelijk maakt dat het om een externe link naar BSI Bomenservice gaat.

Colofon

www.BSI-bomenservice.nl komt tot stand onder verantwoordelijkheid van BSI Bomenservice te Baarn, Tel. 035.548 58 88 of via ons contactformulier.