De vernieuwde AquaTec Gietrand

De AquaTec® gietrand wordt al jaren gebruikt voor het effectief water geven van nieuw aangeplante bomen. Deze gietrand is de perfecte vervanging voor de conventionele aarden walletjes om bewatering op en aan de rand van de kluit te reguleren. En nog elke dag wint onze eigen vernieuwde AquaTec gietrand aan populariteit.

Kiezen voor de AquaTec Gietrand

Het voordeel van de AquaTec® gietrand is dat hij in onderdelen met elkaar te verbinden is. Zo kan het formaat van de gietrand afgestemd worden op de omvang van de kluitgrootte. Naast goed gedoseerde bewatering zorgen onze gietranden er ook voor dat de mulchlaag op hun plek blijft en meststoffen direct effectief toegediend kunnen worden. Daarnaast gaan onze gietranden tot 10 jaar mee en dankzij ons inzamelingsbeleid kunnen wij ook de duurzaamheid van ons product waarborgen.

In vergelijking met andere gietranden, van bijvoorbeeld kunststoffolie, is de AquaTec gietrand een stuk stabieler, duurzamer en nauwkeuriger als het gaat om toedienen van water en meststoffen. En dankzij het vernieuwde kliksysteem behoudt de gietrand nóg beter zijn vorm. Genoeg redenen om te kiezen voor het AquaTec-systeem. Nog niet helemaal overtuigd?

Specifieke eigenschappen AquaTec-systeem

De AuqaTec gietrand is 26 cm hoog en gemaakt van gerecycled kunststof. Daarnaast is het systeem steeds uit te breiden met stukken van 20 cm lang. Het kleinste formaat gietrand heeft een diameter van 58 cm voor een boom met stamomtrek tussen de 12 en 25 cm. Het grootste formaat gietrand heeft een diameter van 198 cm (met 623 liter waterbergingscapaciteit) voor een boom met stamomtrek van meer dan 100 cm. Aan u de keuze.