Onze BSI-collega Tom Klaus heeft met ingang van 1 januari jl. de functie van Sales Manager  en stuurt de verkoopafdeling aan bij Den Ouden Groenrecycling. Daarnaast  is hij Boomtechnisch Adviseur voor BSI en Den Ouden Groenrecycling. Mede door deze verschuiving hebben wij een nieuwe accountmanager bij BSI Bomenservice.

“Ik ben Arjan Kuppens, 33 jaar. Ik woon samen met mijn vriendin in het mooie Brabantse plaatsje ‘Liempde.’ De liefde voor bomen is bij mij met de paplepel ingegoten. Mijn ouders hadden een boomkwekerij en in de natuur ben ik in mijn element. In de weekenden tuinier ik graag, of ben ik met de hond in de bossen te vinden.

Na mijn opleiding heb ik zeven jaar bij een civieltechnisch aannemer gewerkt waar ik veel kennis heb opgedaan in deze branch. Hier heb ik vele mooie projecten doorlopen van calculatie fase tot oplevering.  Ook heb ik hier een grondbankop mogen zetten en de BRL 9335 behaald.

Door deze ervaringen en kennis die ik heb mogen opdoen, is de  “Symbiose tussen Natuur en Techniek” me op het lijf geschreven.

Met de relaties van BSI Bomenservice en Den Ouden Groep wil ik graag mijn ervaring en kennis delen. In mijn nieuwe functie ga ik me inzetten op het gebied van advies en verkoop van bodemverbeteraars, bodembedekkers en boomgroeiplaatsen.

Ik kijk uit naar een fijne samenwerking met alle betrokken partijen van BSI Bomenservice en Den Ouden Groenrecycling en maak graag nader kennis met u!“

“Een tevreden klant en een goed product, daar krijg ik energie van!”