Voor de werkzaamheden die worden uitgevoerd voor het vernieuwen van de kademuur en de aanleg van nieuwe parkeervakken en de aanplant van nieuwe bomen op de Singel in hartje Amsterdam, levert BSI bijna 3000 ton bomengranulaat Grauwacke en 80 m³ bomenzand om hiermee optimale groeiplaatsen te creëren die hand in hand samengaan met de wensen van grijs en groen. Wederom een mooie Symbiose tussen Natuur en Techniek!

Optimale groeiplaats

Door de constant gewaarborgde hoge kwaliteit van het bomengranulaat, de juiste verhoudingen nutriënten, het gebruik van scherphoekig Grauwacke gesteente wat een perfecte doorwortelbare ruimte heeft en de juiste civieltechnische eigenschappen, in combinatie met een organische stof gehalte van <1%, is het BSI bomengranulaat het ideale product om toe te passen voor dit project.

Transport per schuit

Wat dit project vanzelfsprekend erg bijzonder maakt, is dat de leverantie van het bomengranulaat dient te geschieden per schuit over de grachten van Amsterdam, gezien de logistieke bereikbaarheid van de projectlocatie. BSI is dan ook trots om haar producten te mogen leveren voor dit mooie en bijzondere project.